tijdelijke inhoud terwijl ik deze site update .. NL / ENG


Hallo, en welkom!

Mijn naam is Baschz Leeft en ik ben een visueel kunstenaar, ontwerper en curator uit Rotterdam. Al meer dan twintig jaar werk ik zowel in opdracht als voor mijzelf in vele verschillende velden; van het bedenken en bouwen van interactieve installaties tot muurschilderingen, van tweedimensionaal (zeef)drukken tot 3D printen en -modeleren, van illustratiewerk tot het creëren van autonome speelgoed-achtige producten.

Daarnaast word ik gevraagd om advies te geven, lessen, een expositie of avond te cureren, en deze soms ook te hosten. Een andere liefde is het creëren en geven van workshops voor kinderen en studenten. Lopende workshops en gastlessen op dit moment zijn o.a. het werken met 3Dprint pennen, zeefdrukken, street art & graffiti en 3D ontwerpen en -printen voor kids.

Ik heb o.a. geëxposeerd en gecureerd voor MU Artspace (Eindhoven), Museum Boijmans van Beuningen, Kunsthal, Tent, Showroom Mama (Rotterdam), Urban Spree Gallery, UrbanArtInfo (Berlin), Artcore (Paris), The Contemporary Museum (Baltimore), Hessenhuis (Antwerp), Arti et Amitie en Westergasfabriek (Amsterdam).

Naast mijn persoonlijke werk was ik o.a. mede-oprichter van de culturele broedplaats en galerie SingerSweatShop, richtte ik samen met Erwin Thomasse de interdisciplinaire interventiemacht Betamaxxx op, initieerde met Janjoost Jullens de Mañana Arts Gallery en was ik deel van het beruchte Rotterdamse arts 'n' party collectief Tictoc.

Terwijl ik deze site bijwerk kan je volgen waar ik mee bezig ben op m'n Instagram account, m'n webshop, of één van de andere ondestaande virtuele plekken waar ik wel eens uithang. Wil je me benaderen voor werk, samenwerking, of gewoon hoi zeggen, dan kan je me het beste rechtstreeks mailen.

Groeten Baschz

Lamball Bakra webshop
Instagram (persoonlijk)
Instagram (Lamball Bakra)
Facebook
Twitter
LinkedIN

Contact via email